Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Ovom poslu rok za prijavu ističe sutra

    Udruženje Antarktička baština traži četiri sezonska radnika koji bi u drvenoj kućici u Port Lokroju razvrstavali poštu, vodili poštansku kancelariju, muzej i prodavnicu suvenira, i pritom održavali celi centar.

    Radnici će takođe tamo i živeti, a posao bi se obavljao tokom pet sezonskih meseci, od novembra do marta odnosno tokom Antarktičkog leta.

    Plaća iznosi oko 1300 evra, a ključno je jako dobro poznavanje engleskog jezika.

    Port Lokroj je prirodna luka na severozapadnoj obali ostrva Vinke u arhipelagu Palmer na Britanskoj Antarktičkoj teritoriji.

    Uslovi života na ostrvu koji je dug 26 kilometara opisani su kao ekstremni. Najtopliji mesec je januar kada temperature mogu biti nešto iznad nule, dok su ostatak godine ispod nule. Antarktičko leto nema noći, što znači da ćete se trebati navići na konstantno svetlo. Takođe, pingvine ćete stalno viđati. Na ostrvu ih ima čak 2000, prenosi Express.

    Ne trebate imati iskustva za ovaj posao. Traže se svestrane osobe koje su željne učiti. Iskustvo u prodaji i koordinaciji je dobrodošlo.

    Kada biste pokušali zamisliti kako posao izgleda iz prve ruke, on bi obuhvatao sledeće: nošenje teške kutije preko skliskog kamenja i snega, dok biste u isto vreme preskakali pingvine.

    Biografije i molbe se šalju na engleskom jeziku, na mail [email protected], a njih morate poslati već danas, jer je krajnji rok 27.februar.

    Ukoliko prođete prvi krug, morat ćete otputovati u Kembridž u maju i potom ponovo u septembru zbog edukacije i razgovora za posao. 

    Link oglasa

    Foto: Beta/AP

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE