Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Održana Generalna skupština Francusko-srpske privredne komore

    Francusko-srpska privredna komora (CCIFS) održala je sinoć redovnu godišnju Generalnu skupštinu na kojoj su usvojeni izveštaj o aktivnostima i finansijski izveštaj za 2014. godinu i predlog budžeta za 2015, a takođe su obnovljena četiri mandata članova Upravnog odbora i izglasana dva nova člana.

    Članovima komore obratio se njen predsednik Patrik Kolen, predsednik banke Findomestic – BNP Paribas, osvrnuvši se na dosadašnje rezultate i strategiju budućeg razvoja. Generalna direktorka CCIFS Sanja Ivanić prezentovala je realizovane aktivnosti u protekloj godini i one koje su planirane u 2015., dok je Mark Dorfmajster, blagajnik CCIFS iz kompanije Lafarge BFC članovima predstavio finansijske rezultate i predviđen budžet za 2015. godinu.

    Na dnevnom redu bilo je i glasanje za listu članova Upravnog odbora Francusko-srpske privredne komore, među kojima su obnovljena četiri mandata – Fransoa Alen (Sade – Veolia), Dragoljub Damljanović (Schnedier Electric), Erik Graser (Hit Auto) i Mark Dorfmajster (Lafarge BFC). Kandidature za nove članove UO ove godine su dostavili Vensan Sabo (New Frontier Group) i Sabine de Latre-Estaš (Societe Generale osiguranje) čije je mandate skupštinska većina potvrdila.

    Na skupu je predočeno da će CCIFS u narednom periodu preduzeti konkretne korake na stvaranju još bolje ponude događaja i umrežavanja za njene članice, a jedan od ciljeva je i proširenje aktivnosti pružanja usluga operativne podrške za francuska preduzeća i u Bosni i Crnoj Gori.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE