Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    U Zagrebu pare padale sa neba

    U petak su kroz jednu ulicu u širem centru Zagreba letele novčanice od dvesta kuna, a vozači su se zaustavljali nasred puta i istrčavali iz automobila kako bi sakupili što više novca.

    Desetak automobila stajalo je tako nasred zagrebačke Avenije Gojka Šuška dok su vozači skupljali novac. Kada bi skupili svotu koja im se činila dovoljna, sedali bi u auto i nastavili svojim putem. U pet minuta put je bio očišćen od novčanica.

    Prvi su za "novac s neba" saznali slušaoci Radio Sljemena kada se u program javila slušatelka koja je izazvala pravu pomamu u tom deu grada.

    Tek jedna osoba smatrala je svrsishodnim da nazove policiju i prijavi čudan događaj. Nakon dojave na mesto događaja stigla je i policija. Novca nije bilo, ali je i dalje bilo građana u nadi da je neka novčanica ipak ostala na cesti, javlja HRT.

    Nakon priloga u Dnevniku, Radio Sljemenu javio se navodni vlasnik novca. Kazao je kako je novac izgubio vozeći se na motoru.

    Imao je 97 hiljada kuna. što je oko 13.000 evra, kojima je, navodno, planirao da kupi automobil. Policija je potvrdila kako je od jedne gospođe preuzela četiri hiljade kuna.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE