Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    I Rusi i Švajcarci bi da vode Železaru

    Želju da upravlja smederevskom Železarom dosad su izrazili menadžeri četiri preduzeća, a osim poljskog biznismena Petera Kamaraša, za vođenje srpske čeličane zainteresovani su stručnjaci iz Rusije i Švajcarske.

    Osim Petera Kamaraša, vlasnika kompanije Pikaro iz Košica u Slovačkoj, na javni poziv za izbor profesionalnog menadžmenta srpske čeličane, stigle su i prijave stručnjaka iz Rusije i Švajcarske, nezvanično saznaju Novosti.

    Na javni poziv Vlade Srbije za izbor profesionalnog menadžmenta srpske čeličane zainteresovane strane i domaće firme mogu do 6. marta da podnesu predlog za saradnju i zaključe Ugovor o pružanju usluga i upravljanja i savetovanja u poslovanju.

    Da ima zainteresovanih menadžera koji bi rukovodili poslovanjem smederevske čeličane, u petak je potvrdio i premijer Aleksandar Vučić.

    On je rekao da su se tri-četiri firme prijavile da upravljaju Železarom, kao i da postoji i nekoliko firmi koje su zainteresovane i za privatizaciju, a koja bi mogla da usledi u nekom kasnijem periodu.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE