Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Četvrti Business Cafe: Srpski preduzetnički san

    Sve popularniji Business Café događaj na kojem se sreću i upoznaju ljudi iz preduzetništva i privrede, četvrti po redu, biće održan u Beogradu 11. Marta, u 19h, u  restoranu Smokvica u Omladinskih brigada 88, Airoport city. 

    Pored izazovne teme „Srpski preduzetnički san – može se uspeti u Srbiji“, pozitivna energija, motivacija i upoznavanje sa novim ljudima – networking, najvažnije su karatkeristike ovog sve prihvaćenijeg poslovnog druženja.

    Ovog puta, Business Cafe, ugostiće glumca Nebojšu Glogovca koji će otkriti čime se to još, pored glume, bavi.

    Sagovornici Irene Lalić  biće i  bračni par i poslovni partneri Ana i Svetomir Jovanović, osnivači  firmi Krojač i Krojačeva škola, koji će pričati o svom početku i otkriti tajnu uspešnog porodničnog biznisa,  Miroslava Jovanović, vlasnica kompanije Novex preneće svoja iskustva na osnovu višedecenijskog preduzetništva u Srbiji i Radovan Berić, vlasnik kompanije Great Wall Srbija govoriće o tome kako je uspeo da u Srbiju dovede najzastupljenijeg kineskog proizvođača automobila u svetu.

    Business Cafe-u mogu prisustvovati svi  – oni koji tek planiraju da pokrenu svoj posao, oni koji su već oprobani i dokazani preduzetnici i svi ostali koji žele podsticaj i inspiraciju kako za poslovne tako i za privatne poduhvate.

    Ulaznice od 1000 din (uključeno piće dobrodošlice) dostupne su preko servisa Eventim  

    Pogledajte kako je bilo na prethodnom Business Cafe druženju

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE