Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Počinje prijava za letnju praksu u kompaniji Coca-Cola

    Svi zainteresovani studenti treće i četvrte godine, apsolventi, diplomci (koji su studije završili u prethodne dve godine), kao i polaznici master studija akreditovanih univerziteta u Srbiji, već danas mogu da se prijave za Coke Summership letnju praksu koju organizuje kompanija Coca-Cola Hellenic.

    Prijavljivanje kandidata za program koji nudi sticanje i unapređivanje praktičnih i poslovnih veština biće moguće do 4. maja popunjavanjem formulara na sajtu www.cokesummership.com. Nakon toga, biće organizovana selekcija prijavljenih kandidata, dok će sam Coke Summership program biti realizovan tokom jula i avgusta.

    Svi studenti koji uđu u program dobijaju potvrdu o završenoj praksi i ulaze u bazu za potencijalne zaposlene kompanije Coca-Cola Hellenic.

    Coke Summership letnja praksa studentima pruža priliku da vide kako u praksi izgleda gradivo koje uče tokom studija, da primene stečena znanja i kroz rad u kompaniji usavrše veštine koje će moći da primene u svom daljem profesionalnom razvoju. Tokom šestonedeljnog programa, studenti na nedeljnom nivou iskustvo stiču kroz četiri dana rada na konkretnom projektu sa mentorom i jedan dan interaktivnih predavanja. Kompanija tokom programa organizuje i jedinstvena predavanja u kojima su predavači top menadžeri kompanije, ali i stručnjaci iz poslovnih organizacija sa kojima Coca-Cola Hellenic sarađuje.

    Koliko iskustvo stečeno u okviru Coke Summership programa može biti vredno mladim i obrazovanim ljudima potvrđuje i Marijana Miković, jedna od prošlogodišnjih polaznica koji ističe: “Ovo iskustvo je unapredilo moje komunikacijske veštine, a praksa mi je pokazala da zaista mogu da se uklopim u veliki poslovni sistem. Iako je terijsko znanje koje steknemo na fakultetu veoma vredno i važno, sve što smo do tada naučili dobija sasvim drugu dimenziju u toku rešavanja konkretnih poslovnih zadataka. Ono što je takođe sjajno iskustvo je i to što smo mi kao učesnici ove prakse imali mogućnost da sarađujemo sa top menadžerima kompanije, ali i da rezultate svog rada vidimo i u praksi.”

    Veštine u upravljanju projektima, veštine prezentovanja, liderske sposobnosti, poslovna komunikacija i efikasno upravljanje vremenom, samo su neke od oblasti u kojima se polaznici Coke Summership programa dodatno usavršavaju. Kroz ovaj, ali i programe kao što su Management Trainee, saradnju sa FON-om i brojnim studentskim organizacijama, Coca-Cola Hellenic mladima pruža raznovrsna poslovna znanja na praktične i primenjive načine i nastoji da ih ohrabri da ostanu u zemlji i svojim radom doprinesu razvoju lokalne zajednice.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE