Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Clarksonu otkaz, Srbija našla njegovu zamenu

    Voditelj emisije Top Gear Jeremy Clarkson dobio je otkaz nakon incidenta u kome je fizički napao jednog od producenata, a to je i zvanično potvrđeno time što je iz BBC-ija saopšteno da ugovor sa voditeljem, koji ističe krajem marta, neće biti produžen.

    Uprkos tome što je gledanost serijala Top Gear porasla pre svega zahvaljujući Clarksonu, navodi se da "BBC ne može da toleriše takvo ponašanje u Korporaciji".

    Generalni direktor britanskog javnog servisa, Entony Hall, saopštio je da je odluka doneta na osnovu rezultata istrage BBC-ja nakon incidenta koji je Clarkson izazvao na snimanju emisije.

    "Jasno je da nam je Klarkson ostavio veoma malo prostora za konačnu odluku", izjavio je Hall.

    Saopšteno je i da se za zaposlene ne mogu primenjivati "dvostruki aršini" i da ista pravila ponašanja moraju da važe za svakoga, pa makar se on zvao Jeremy Clarkson.

    Ova emisija je vrlo popularna i u Srbiji, pa je tako na jednoj Facebook strani osvanula poruka menadžmentu BBC-ija koga da zaposli umesto kontraverznog Clarksona. Na stranici Uroš Bogdanović Show-a koji se emituje na Radio Laguni iznet je predlog da to bude Mirko Alvirović, autor emisije SAT na RTS-u.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE