Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Todorić hoće da postane regionalni Alibaba

    Koncern Agrokor započeo je realizaciju nove regionalne online platforme A007, online kupovini širokog spektra proizvoda i usluga zbog čega je Agrokor krenuo u potragu za stručnjacima različitih profila.

    Tako se u sklopu konkursa u prvoj fazi traži 12 stručnjaka visoke stručne spreme iz područja logistike i nabavke, razvoja i operacija informatičkih tehnologija, digitalnih komunikacija i marketinga, kao i analitičari i dizajneri.

    Konkurs je otvoren do 3. aprila, a iz Agrokora poručuju kako je strategija projekta A007 postati vodeće mesto internet kupovine u regiji, piše tportal.

    'Razvoj projekta A007 počeo je 2014. Reč je o velikoj regionalnoj platformi e-commerce koja će imati širu ponudu proizvoda i usluga, veliki broj uključenih partnera, više pogodnosti te će biti u skladu s najnovijim sigurnosnim standardima i u potpunosti prilagođena potrebama i navikama kupaca', kazali su za tportal iz Agrokora.

    Na platformi već sada radi stotinjak stručnjaka iz svih područja i kompanija celog koncerna, a dovršetak projekta planiran je za jesen ove godine.

    'Želimo ponuditi vrhunsko iskustvo internet kupovine kupcima u regiji i zadovoljiti široke potrebe tržišta. Naš tim će projekt razvijati koristeći najsavremenije svetske tehnologije i najbolje globalne poslovne prakse u internet poslovanju', poručuju iz Agrokora.

    Ovaj projekt najavio je sam Ivica Todorić, vlasnik Agrokora, u intervjuu koji je u februaru dao za slovenački Finance.

    'Uskoro pokrećemo internet platformu koju u radnoj verziji zovemo A007 i koja će imati čitav niz ponuda. Ako budete hteli u pozorište u Tokiju, moći ćete kod nas lako kupiti kartu. Internet platforme su trenutno najskuplje, pogledajte Alibabu. Posve je moguće da upravo to postane najvredniji deo naše grupe. To je potpuno novi segment poslovanja Agrokora', kazao je Todorić za Finance.

    Inače, u protekle dve godine na nivou koncerna uloženo je više od 1,5 milijarde kuna u informatičke tehnologije, kazali su iz Agrokora.

    Foto: YouTube

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE