Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Dajte proleću posebnu crtu: Vesele oksfordice

    Mlada i uspešna dizajnerka iz Beograda, iako arhitekta po struci, poslednjih nekoliko godina strastveno je posvećena kreiranju autentičnih komada nameštaja i cipela, kao i uređivanju enterijera. Za prekretnicu u životu i karijeri, Iva Ljubinković smatra period kada je osnovala brend cipela ABO, koji je vrlo brzo pronašao put do publike iz Srbije i regiona, a zbog velike potražnje zanimljivih oksfordica, planira i proboj na inostrana tržišta.

    Kako ističe, imala je sreću da odrasta sa umetnicima – tatom, akademskim slikarom i sestrom, modnom kreatorkom, te je još kao mala, kod tate u ateljeu, naučila gotovo sve u umetnosti. „Svo to znanje je dragoceno, ali bih izdvojila znanje o bojama. Sestra mi je mnogo pomogla na početku karijere, tako što me je usmeravala i podelila sa mnom svoje dugogodišnje iskustvo u modnom i dizajnerskom svetu.“

    Iva Ljubinković najviše voli da nosi ravne i udobne cipele, a omiljeni model joj je oksford. „Tako su i nastale ABO cipele. Kada mi se pružila prilika da se bavim dizajnom cipela, znala sam da treba da dizajniram obuću kakvu bih želela da imam u svom ormanu, a to su klasični modeli u veselim bojama“. Cipele se rade ručno, u limitiranim serijama, a Iva je zajedno sa sestrom Anom plasirala i kolekciju ’ABO plus Ana Ljubinković’.

    Što se tiče budućih ideja i vizija, u pripremi su novi modeli cipela koje će zadržati klasičan oblik, vesele boje i nisku petu. Osim toga, talentovana Beograđanka priprema prolećnu i letnju kolekciju koja će sadržati sandale, lofer modele i torbe.





    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE