Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Online prodaja Samsung Galaxy S6 u Telenoru

    Telenorovi korisnici prvi u Srbiji moći će od danas da putem veb sajta naruče najnovije modele Samsung telefona – SAMSUNG Galaxy S6 Edge i SAMSUNG Galaxy S6. Telefoni će biti dostupni u beloj, crnoj i zlatnoj boji, a 200 najbržih kupaca dobiće na poklon bežični Samsung punjač.

    Samsung Galaxy S6 i Samsung Galaxy S6 Edge, međusobno se razlikuju samo po ekranu zakrivljenom na levoj i desnoj strani koji odlikuje Edge model i čine ga jednim od najatraktivnijih modela na svetu. Zadnja kamera od 16 megapiskela je, prema rečima proizvođača, njihova najbolja kamera koju odlikuje izuzetno kratko vreme startovanja fotografisanja. Zahvaljujući funkciji brzog punjenja, baterija će posle samo 10 minuta napajanja trajati 4 sata. Ovo su, takođe, prvi Samsung modeli napravljeni isključivo od čelika i ojačanog Gorilla stakla.

    Prodaja ovih naprednih telefona, na kojima će moći da osete pun potencijal 4G mreže, u Telenor prodavnicama počinje 17. aprila, a u biće dostupni po pristupačnim cenama na rate bez kamate.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE