Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Šta će večeras u 21 čas gledati Srbija?

    Danas će u 21 čas verovatno veći deo Srbije biti ispred malih ekrana. Na RTS-u u to vreme gostovaće premijer Srbije Aleksandar Vučić, dok na B92 kreće takozvana „repriza u prime-timeu“ emisije 24 minuta…ali pitanje koje. Međutim, u toku dana na sajtu B92 u programskoj šemi umesto emisije u 21 čas će se emitovati film, ali B92 kaže da će Kesića biti.

    „Prošlo je tačno godinu dana od formiranja aktuelnog kabineta u Nemanjinoj 11. Odavno brojnija parlamentarna većina nije podržala formiranje Vlade Srbije. Sa ogromnom podrškom i izostankom ucenjivačkog kapaciteta malih partija šta je uradila Vlada Aleksandra Vučića?“, kaže se u najavi emisije sa premijerom na Javnom servisu koji će voditi Gorislav Papić.

    U isto vreme na B92 kreće „24 minuta sa Zoranom Kesićem“ trebalo je da krene repriza sinoćnje emisije. Sinoć u premijernom terminu nije emitovana nova epizoda već je puštena prethodna.

    Kesić je na društvenim mrežama najpre objavio da je zbunjen, kao i gledaoci, i naglasio da pokušava da utvrdi zašto je na programu prošla, a ne nova epizoda emisije.

    "Iskreno se nadam da je neka glupost, tj. tehnička greška", napisao je Kesić, da bi nešto kasnije na društvenim mrežama precizirao da još od 23:01 pokušava da stupi u kontakt sa "nadležnima sa B92, ali neki su isključili telefon, a drugi se prosto ne javljaju".

    "Takođe, ne odgovaraju nam ni na sms, ni na mail", ukazao je Kesić, napominjući da ga i kolege sa B92 takođe "pitaju šta se dešava, ali niko od ekipe 24 minuta za sad nema informaciju zašto je emitovana prošla epizoda".

    "Voleo bih da imam vesti za vas, bilo dobre bilo loše, ali trenutno nemam pojma šta se dešava", napisao je Kesić.

    U međuvremenu, na sajtu B92 objavljena je nova programska šema za današnji dan gde će umesto emisije 24 minuta gledaoci moći da vide film. Još nema zvaničnog objašnjenja televizije.

    B92: Biće emisije

    Epizoda emisije "24 minuta sa Zoranom Kesićem", koja je trebalo da bude emitovana sinoć, biće emitovana večeras u 21 sat, kažu na Televiziji B92.

    Beba Dragić, direktor korporativnih komunikacija B92, kaže za "Blic" da epizoda nije emitovana u redovnom terminu nedeljom jer je "produkcija te emisiej kasnila sa isporukom".

    – Pedeset prva epizoda “24 minuta sa Zoranom Kesicem” u nedelju 26. aprila, nije bila emitovana jer produkcija te emisije kasnila sa isporukom. Premijeru nove epizode mozete pogledati već večeras od 21 na TV B92 – navodi se u pisanoj izjavi Bebe Bragić "Blicu".

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE