Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Ko je pobedio – Vučić ili Kesić?

    „Šta će večeras u 21 čas gledati Srbija“ naslovili smo u ponedeljak tekst koji je govorio o „TV duelu“ između premijera Srbije i autora emisije „24 minuta sa Zoranom Kesićem“.

    Emisiju Zorana Kesića tokom celog tog dana pratile su kontraverze po pitanju emitovanja, a sve je podgrejala nova epizode u premijernom terminu u nedelju koja se nije našla na malim ekranima. Međutim, u toku dana TV B92 je saopštila da će se u ponedeljak uveče pustiti nova epizoda, pa su mediji ovu situaciju nazvali borbom za rejting, Alekasndra Vučića koji je gostova na RTS-u i Zorana Kesića.

    Blic je danas objavio podatke vezane za rejting ovih emisija u ponedeljak uveče.

    Od ukupno 850.000 gledalaca koji su između 21 i 22 sata pratili ove dve emisije, oko 477.000 pratilo je premijerovo gostovanje na RTS, a oko 370.000 gledalo je „24 minuta sa Zoranom Kesićem“ na B92.

    Međutim, Kesićeva emisija u totalu bila gledanija u trenutku dok se bavila napadima vlasti na ombudsmana Sašu Jankovića. Kesić je više gledalaca imao i u Beogradu i na severu Vojvodine, kao i među populacijom od 19 do 49 godina.

    Blic podseća, da je prethodno gostovanje Vučića na RTS 17. marta pratilo skoro 300.000 više gledalaca nego emisiju pre dva dana. Istovremeno, Kesićeva poslednja emisija imala je 70.000 gledalaca više nego prošlonedeljna epizoda. Emisije koje se prikazuju na RTS-u u terminu od 21 sat su, inače, po pravilu višestruko gledanije od onih na B92.

    Međutim, kako korisnici društvenih mreža koji su upoznati sa rejtinzima kažu,  u ponedeljak nije pobedio ni Kesić ni Vučić, već Pinkov "Paparazzo lov" koji je bio najgledanija emisija tog dana.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE