Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    (FOTO, VIDEO) Hrabro BUĐENJE modne scene

    Modni performans „Buđenje“ brenda Courage dokazao je da su hrabrost kao snaga na putu do ostvarenja sopstevnih ciljeva, u kombinaciji sa čvrstim i istrajnim stavom, must have svake sezone. Provokativni i jedinstveni modeli mlade dizajnerke Marije Grahovac oduševili su brojne poštovaoce mode koji su se sinoć okupili na prvoj samostalnoj reviji brenda Courage, održanoj u beogradskom klubu Monsun.

    Nastup Andree Konstadinović, člana asocijacije Fitness Universe, „probudio“ je smele kreacije inspirisane hrabrošću i smernosti u dekandentnom izražaju. Na scenu su zatim stupili elegantni i koketni modeli večernjih haljina, a reviju je zatvorila raskošna venčanica koju je ponela Milica Vukiš, nekadašnja Miss Srbije.

    Andrea Konstadinović

    „Verujem da svaka žena treba da gradi sebe, svoj lični stil koji je upečatljiv i drugačiji, da se ne povinuje globalnim svetskim trendovima, budući da je moda nešto što je trenutno, te da niko ne treba da bude njen „rob“. Courage je pravo da učiniš prestup, da budeš drugačiji i budeš svoj“, istakla je Marija Grahovac.

    Hrabrost koju Marija Grahovac nosi, a što simbolizuje i sam naziv brenda Courage, predstavlja pravo osveženje na modnoj sceni, budući da njene kreacije ne podležu standardnim okvirima, već raznovrsnom, autentičnom bogatstvu krojeva, boja, dezena i materijala.


    Milica Vukliš

    Marija Grahovac
     

    Foto: Dejan Stanić Photography

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE