Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Muzej automobila

    NIS ponovo u Noći muzeja

    Naftna industrija Srbije i ove godine učestvuje u manifestaciji "Noć muzeja", sa postavkama u NIS muzeju u Novom Sadu i u Muzeju automobila u Beogradu, u okviru kojih organizuje i nagradne igre za posetioce.

    NIS muzej u Novom Sadu će se predstaviti stalnom postavkom, koja svedoči o istorijatu proizvodnje i prerade nafte i gasa na našim prostorima. Izložba se sastoji od eksponata velike vrednosti, koji osim o razvoju naftnog biznisa, svedoče i o razvoju Balkana posle Drugog svetskog rata.

    Posetioci će moći da učestvuju u nagradnoj igri "Eksponiraj se znanjem", a troje najsrećnijih čiji tačni odgovori budu izvučeni osvojiće vaučere za gorivo u vrednosti od 3.000 dinara koji se mogu iskoristiti na svim NIS Petrol i Gazprom pumpama u Srbiji.

    NIS će se predstaviti i u Muzeju automobila u Beogradu, najvećoj zbirci oldtajmera na Balkanu, koji je krajem prošle godine renoviran uz pomoć sredstava dobijenih u okviru NIS javnog konkursa "Zajednici zajedno".

    Posetioci će imati priliku da se u "NIS kutku" u ovom muzeju upoznaju sa istorijatom prometa goriva u Srbiji, od prodaje u apotekama do savremenih NIS Petrol i Gazprom benzinskih stanica.

    Posetioci će i u ovom muzeju moći da osvoje vredne nagrade. U okviru nagradne igre "Retro me vozi", moći će da kroz "retro filter" naprave i postave na Instagram svoju fotografiju. Troje najkreativnijih učesnika konkursa osvojiće vaučere za gorivo u vrednosti od 3.000 dinara.
    U skladu sa korporativnom strategijom "Budućnost na delu", NIS je kao društveno-odgovorna kompanija, i ove godine odlučio da podrži "Noć muzeja", kao jednu od najznačajnijih kulturnih manifestacija u zemlji.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE