Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Biznismen sa Kosova gradi hotel na zemljištu Đokovića

    Zvonko Veselinović, biznismen sa Kosova, od Srđana Đokovića je kupio zemljište na Kopaoniku na kome će za dvadesetak dana početi da gradi hotel sa pet zvezdica, saznaje Blic.

    Veselinović je otkupio i idejni projekat koji je uradio Saobraćajni institut CIP, a sve to bi trebalo da ga košta oko 600.000 evra. Predugovor je potpisan, a Veselinović će zvanično postati vlasnik za dvadesetak dana, kada bi i građevinska dozvola trebalo da postane pravosnažna.

    Radi se o parceli površine oko 900 kvadrata, na kojoj je sada kafić „Novak“, a nekad je tu bio kafić „Doli Bel“, koji je Srđan Đoković kupio pre nekoliko godina i gde je planirao da izgradi hotel. Iako je za novi objekat izrađen i urbanistički projekat, koji je opština Raška 20. decembra 2013. godine usvojila, i iako su pribavljeni svi drugi papiri za gradnju, Đokovići su odustali od gradnje.

    Saznanja Blica potvrdio je i Zvonko Veselinović.

    „Pravno objekat još nije u mom vlasništvu, ali ovih dana bi trebalo da postane, jer smo predugovorom definisali da ga naša kompanija preuzme kada izdata građevinska dozvola postane pravosnažna.“

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE