Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Pokrenuli portal posvećen uhlebljenju

    Novopokrenuti portal u Hrvatskoj uhljeb.info bavi se isključivo uhlebljenjem, a osnovni cilj je da tu pojavu učini prepoznatljivijom u javnosti i društveno neprihvatljivom.

    "Ako su uhljebi svi, onda uhljeb nije nitko. Smatra li se da je uhljebljivanje svaki posao, odnos ili sredstva koja se tiču javne blagajne, pravi uhljebi i njihovi uhljebitelji mogu spokojno disati."

    Tim rečima predstavljena je novopokrenuta stranica www.uhljeb.info, kojom se poziva na saradnju u uvođenju reda u pojam "uhleb", i kojom se pojmove "uhleb", "uhlebljivanje" i "uhlebitelj" želi učiniti jasnijim, prepoznatljivim i društveno neprihvatljivim pojavama.

    Takođe, cilj je da se javnost mobiliše i prepozna, osudi i aktivira u suzbijanju ove pojave. Veb stranice i Fan page uhljeb.info nude interakciju s čitaocima i posetiocima, a projekat je za saradnju otvoren prema svima, posebno prema novinarima i svima onima koji mogu i žele da doprinesu sadržajem, dizajnom ili logistikom.

    Stranicu potpisuje Civilna platforma Istre, ali sebe predstavljaju i kao grupu pojedinaca od kojih su neki članovi udruženja, dok za život zarađuju kao radnici, službenici, zanatlije, preduzetnici, i kojima je dosta sistema koji su političke stranke prilagodile sebi i svojim klijentima, odnosno sistema koji proždire sam sebe.

    Foto: www.uhljeb.info

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE