Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Neuspeh kao neprihvatljiva opcija

    PIŠE: Tatjana Ostojić, direktor i glavni urednik BIZLife

    Pre nešto više od dve godine kada sam stigla u BIZLife, odgovarala sam na pitanja Leksikona poslovne žene, kao i bezbroj naših sagovornica, uspešnih poslovnih žena Srbije, nakon mene.

    Vrlo dobro se sećam da sam tom prilikom rekla da moj tim može da se pohvali  velikom motivisanošću, snagom i idejom da naprave nešto novo. Danas, kada razgovaram sa privrednicima i predstavnicima institucija i organizacija, apsolutno sam sigurna da smo napravili nešto novo. Svaki put mi izazove omeh na licu njihov argument koliko smo uspešni – super ste, opstali ste!

    I zaista, nakon dve godine možemo da kažemo ne samo da smo opstali, nego smo BIZLife portal učinili vrlo prepoznatljivim, i najposećenijim pslovnim portalom u Srbiji. Magazin BIZLife je prema rečima pojedinih menadžera postao redovno štivo, koje se sa nestrpljenjem očekuje u njihovim firmama. BIZLife konferencije i događaji okupljaju relevatne sagovornike i uvek se završe argumentovanom diskusijom na aktuelne teme.

    Uspeh za tim BIZLife je:

    U – upornost da prevaziđemo sve nedaće koje nam stoje na putu, kako u zaštiti uređivačke politike BIZLife, tako i u borbi da se finansijski opstane
    S – strast u svakom poslu kojeg smo se latili.
    P – plan kako da do našeg cilja stignemo i postojanost na tom putu
    E – elan da svaki zadatak završimo na vreme i emocionalna inteligencija da izdržimo sve pritiske
    H – hrabrost da u današnje vreme započenemo nešto novo, da se borimo sa većima i snažnijima i da očuvamo naš integritet

    Danas, kada obeležavamo četiri godine rada BIZLife portala i dve godine BIZLife magazina i konferencija sa sigurnošću možemo da kažemo da je to delo ruku BIZLife tima, i da smo zaista napravili poslovni uspeh iako su mnogo smatrali da je to nemoguće.

    Jednostavno za nas neuspeh nije bio opcija!

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE