Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Pet stvari koje muškarci moraju izbaciti iz letnje garderobe

    Poznato je da muškarci vode manje računa o oblačenju nego žene. Često oni nisu najspretniji u odabiru dobrih komada, stoga stiže mala pomoć u obliku saveta. Ovih pet stvari izbacite iz ormana ovog leta.

    Zapravo ove stvari mozete zauvek odbaciti jer se u svetu mode smatraju lošim odabirom i stilovima koji se više nikada neće vratiti. Modna scena nudi mnogo novih odevnih kombinacija i nema potrebe da čuvate stvari stare nekoliko decenija.

    1. Majice na kratke rukave sa komičnim sloganima

    Ne morate nositi majicu sa nekim otrcanim komičnim sloganom da bi drugi znali da ste zabavan momak. Za stiliste je ovo veoma loš način prezentovanja sopstvenog stila. Vašu ličnost možete iskazati drugim modnim detaljima kao što su dragovi ili šare u obliku džepova, šavovi, kitnjastih vezica i tako dalje. Tada su majce u pitanju neka budu obične, sa standardnim izrezom oko vrata ili nešto sa suptilnim printom.

    2. Zvoncare

    Da, teksas je najveći trend ove sezone ali to ne znači da ćete obilaziti svoj ranč i jahati konja po ceo dan, zbog čega bi vam trebale ove farmerke prilagođene nošenju čizama. One doživljavaju blagi preporod ove sezone ali modni stručnjaci smatraju da to neće trajati i da ovo nije pravi odabir donjeg dela za muškarce. Umesto toga opredelite se za ravne ili uske farmerke.

    3. Majica za izlazak

    Leto nije vreme za kožne jakne i vunene sakoe stoga se u izlazak ide u košuljama ili svečanijim majicama. Ne zaboravite da je leti opuštenija atmosfera i da nema potrebe za preteranim štrasom i elegancijom, naročito ne u otvorenim klubovima kraj vode. Ovog leta se cirkoni, aplikacije, sjaj, šljokice, suvišni ukrasi i svetlucava dugmad smatraju katastrofom.

    Stilisti savetuju da probate klasične košulje Oksford stila sa jednostavnim dezenima koje će biti osnova vašeg ukusa, a koje možete dopuniti džinsom i mokasinama.

    4. Drvene ogrlice sa perlama

    Ovi detalji treba da ostanu u devedesetim i ranim dvehiljaditim. Danas je to veoma demode i nose ih još jedino surferi i momci sa istetoviranim tribalima. Ukoliko ste tip muškarca koji voli nakit, modni stručnjaci savetuju nešto klasično, kvalitetno i jednostavno. Koža je u modi.

    5. Bermude sa velikim džepovima

    Kada su džepovi u pitanju proteklih godina je važilo pravilo – što više to bolje. Na kraju smo stigli do ružnog prizora visećih džakova na bermudama. Danas, kada vam sve što je potrebno stoji u mobilnom telefonu i platnoj kartici, nema potrebe nositi takav šorc.

    Ovakve bermude ostavite pecarošima i automehaničarima, a sebe počastite parom novih, jednostavnih bermuda malih džepova.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE