Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Preko 230 ugostitelja u kampanji `Moja Srbija`

    Do sada se javilo 230 ugostitelja za pružanje usluga smeštaja u okviru kampanje "Moja Srbija", kaže ministar za trgovinu, turizam i telekomunikacije Rasim Ljajić.

    Ministar je rekao da će građani već od ponedeljka moći da se odluče za jednu od turističkih destinacija koje su u ponudi.

    "Prijave koje stižu poštom i dalje primamo, tako da je izvesno da će taj broj biti i veći", rekao je on i dodao da je 230 ponuda mimo svih očekivanja.

    On je precizirao da su od toga 124 prijave pravnih lica, tačnije hotela, motela, apartmana, zatim da se 83 prijave odnose na fizička lica, tj. one koji izdaju kuće, sobe, seoska turistička domaćinstva, a u 23 slučaja reč je o banjskim lečilištima.

    "Zadovoljena je celokupna struktura koju imamo u turističkoj ponudi Srbije", rekao je on, navodeći da je najviše prijava stiglo iz Vrnjačke banje, zatim Zlatibora, Sokobanje, Kopaonika, Stare planine i Aranđelovca.

    U ovim turističkim objektima građani će moći da za letovanje koriste vaučer vredan 5.000 dinara kojim Vlada Srbije podstiče domaći turizam.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE