Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Srbija tokom juna postala bogatija za 31 novu bebu

    U Specijalnoj ginekološkoj bolnici Jevremova i Opštoj bolnici MediGroup, koje zajedno čine najveće privatno porodilište u Srbiji, od početka juna rođeno je čak 31 beba iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Libije. Dečaci su bili brojniji, pa je odnos bio 17 prema 14.

    Ivana Vulić Živković, direktor marketinga Medigroup rekla je da su Opšta bolnica MediGroup i Specijalna ginekološka bolnica Jevremova sa porodilištem jedina privatna porodilišta u Srbiji, koja brinu o ginekološkom i reproduktivnom zdravlju žena, ali i gde radi veoma iskusan i stručan medicinski kadar posvećen zdravlju budućih majki i bezbednom dolasku novorođenčadi na ovaj svet.

    “Jun je bio veoma plodan mesec kada je kod nas zaplakalo puno beba. Sve novorođene bebe i njihove majke su dobro. Kod nas svaka porodilja na raspolaganju ima ličnog lekara ginekologa, anesteziologa, neonatologa i više medicinskih sestara i babica, koji brinu o njoj 24 sata dnevno, sve vreme njenog boravka u porodilištu. Sigurnost, udobnost, najkvalitetnija zdravstvena usluga, uz poštovanje dostojanstva, privatnosti, potreba i očekivanja buduće majke su principi kojima se vodimo", istakla je Vulić Živković.

    Rad privatnih porodilišta značajno je unapređen od prošle godine kada je uvedena nova usluga pod nazivom “9 na 9” koja omogućava da se praćenje trudnoće i porođaj u Opštoj bolnici MediGroup plati u nekoliko mesečnih rata. Program „9 na 9“ se sastoji od tri faze – vođenje trudnoće, pretporođajna priprema koja podrazumeva neophodne preglede i laboratorijske analize, koje se obavljaju neposredno pred porođaj, i porođaj u porodilištu Opšte bolnice MediGroup. 

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE