Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Odabrani JDX finalisti

    Među više od 100 prijavljenih kandidata, JDX stručni žiri odabrao je četiri nove muzičke zvezde, koje će svoje umeće u kreiranju vrhinskih muzičkih lista prikazati na Jack Daniel’s Experience Backstage-u na Exitu. Nove JDX Zvezde su Angelina Radovanović (Valjevo), Bojan Milosavljević (Zemun), Milorad Divljak (Novi Sad) i Branko Galić (Futog).

    JDX stručni žiri čine značajna imena srpske i regionalne muzičke scene: Tijana Todorović (DJ, producent i muzički novinar), Nikola Jovanović (Muzički Urednik MTV), Miki Ristić  (Darkwood Dub), Toma Grujić (Muzički Ekspert, Lampshade Media), Vojkan Bećir (Gradski Radio), Anđela Najdanović (Digster Adria), Alek Bošković (Universal Music) uz mentorstvo kreativne direktorke JDX-a Zvezdane Stanisavljević (ME PLÚ Consulting & Coaching).

    Posetioci  JDX Backstage-a na Exit-u će moći da se zabave i opuste uz nesvakidašnje izvedbe bendova i izvođača iz Srbije i regiona, kao i uz poseban izbor muzičkih magova koji definišu pravce domaćih radio stanica. Pravo sa naslovnih strana najčitatnijih magazina na JDX Backstage stižu i poznate ličnosti iz kulturnog i medijskog života – ovog puta u parovima. Svojim DJ setovima će se predstaviti i DJ kolektivi Kišobran, VRC i Elektrana.

    Svojim ekskluzivnim nastupima predstaviće se i pažljivo odabrani srpski i regionalni bendovi! Prvi JDX2015 nastup je rezultat prijateljstva sa izdavačkom kućom Lampshade Media – predstaviće se slovenački bend Koala Voice svojom dozom neophodnog bunta. Sajsi MC obećava energičniji nastup nego prošle godine! Goste će zapljusnuti The Tide i osvežiti svojom energijom. Trojka On Tour, sa voljenim vokalom Ivane Smolović, savršeno će se svojim alt country-jem uklopiti u Linčburg atmosferu.

    Sviraće mladi Novosađani Uvertira, a nastupiće i beogradska supergrupa Svemirci čiji članovi su poznati po radu u matičnim bendovima (Lira Vega, Xanax, Multietnička atrakcija, Popečitelji). Lorna Wing stižu kao letnji povetarac, a Lutke dolaze sa svojim čuvenim krosoverom popa i punka, da naslonjeni na šezdesete objasne gde smo. Poslednjeg dana, hrvatska zvezda Filip Dizdar povešće svoje drugare The Groovers i predstaviti se akustičnim setom.

    Među muzičkim magovima ove godine će se na JDX-u naći i jedno od najdominantnijih imena modernog srpskog radija, Gorica Nešović. Pravo sa snimanja filma Afterparti na JDX dolaze i

    Rade Ćosić sa koleginicom Mihaelom Stamenković, a modni urednik Elle magazina Nenad Janjatović sa Jovanom Balašević. TV lice Nevena Madžarević spremila je plejlistu sa kolegom koji je obično iza kamere, Ivanom Kleutom.

    Voditelji jutarnjeg programa Gradskog radija – Nataša Guberinić i Đorđe Lovren, izaći će iz standardnog formata i zabavljati Džekove prijatelje zajednički odabranim hitovima. Muzički direktor Radija B92 Nemanja Kostić i njegova koleginica, TV i radio voditeljka Una Senić zajedno će zavrteti svima omiljene “guilty pleasure” hitove.

    Pored sjajnog muzičkog programa sve prisutne očekuju i omiljene Jack igre – stoni fudbal, Black Jack i Jack bure. Učešće u igrama donosi posetiocima JDX-a nagrade, slatke uspomene koje će sa sobom poneti sećajući se sjajnog provoda uz porodicu Jack Daniel’s vrhunskog viskija, koju u Srbiji distribuira Coca-Cola Hellenic Srbija: Jack Daniel’s No. 7, Gentleman Jack, Single Barrell i Jack Daniel’s Tenessee Honey! Na JDX-ovom autentičnom Linčburg trgu će biti otvorena i “Tasting & Nosing” stanica gde će svi prisutni imati priliku da na jednom mestu degustiraju svaki od viskija iz Jack Daniel’s familije.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE