Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Poslušajte drevne Maje: 25. jula povratite energiju

    Sutra je 25. jul, dan koji prema kalendaru drevnih Maja ne pripada ni jednoj godini. Njihova godina ima 364 dana, a Vanvremenski dan se slavi kao „čistilište“ od stare i priprema za sledeću godinu. Eto razloga da ovaj vikend završite sa problemima i mislite pozitivno.

    Prema njihovom kalendaru godina se sastoji od 13 luna, sa po 28 dana, tako da 25. jul, po Gregorijanskom kalendaru, koji su Maje zvale i Zeleni dan, ne pripada ni jednom mesecu. Ovaj dan smatran je horizontom između stare i nove godine, a uvek bi bio obeležavan slavljem u čast stare energije koja odlazi i novih vibracija koje će doneti sledeća godina.

    Poenta Vanvremenskog dana ogleda se u slavljenju života, pročišćenju i odbacivanju negativnih osećanja. Slavili su ga i kao Dan universalnog opraštanja i Dan pročišćenja kada su Maje pozivale na opraštanje, meditaciju i spremanje za novi ciklus.

    Ovaj dan je bio jedinstvena prilika da se iskusi bezvremenost i iskaže ljubav prema životu. Takođe, na ovaj dan otvaraju se mogućnosti da uradimo sve ono što nismo uspeli ranije.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE