Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Ove elemente treba da sadrži dobar život

    Cilj života nije dobra plata, mercedes, pun račun u banci ili vile. Cilj života je živeti dobar život, a on treba da sadrži sledeće elemente.

    1. Produktivnost. Nećete biti srećni ako ne stvarate jer život nije odmor. Da, moramo se odmarati ali samo onoliko da skupimo snagu za dalju produktivnost. Isto kao i sa sejanjem, zemljištem i plodovima, budite svesni šta možete da uradite. Osetite da doprinosite zajednici.

    2. Dobri prijatelji. Prijateljsvo je jedan od najvećih sistema podrške na svetu tako da nemojte zaboraviti da ga razvijate. Prijatelji su oni divni ljudi koji znaju sve o vama, a i dalje vas vole. Prijatelj mogu biti i „privremeni prijatelji“ sa kojima ćete se lepo provoditi ali nećete imati dublji odnos.

    3. Vaša kultura. Jezik, muzika, svečanosti, tradicija i odelo. Sve je to veoma bitno i treba da ga održavate u životu. Jedinstvo svih nas koje kada pomešamo donosi vitalnost, energiju, moć, uticaj i ispravnost u svetu.

    4. Duhovnost. Pomaže da se formira temelj porodice koja gradi naciju. Učite, praktikujte i delite znanje, ne budite nemarni po pitanju svoje duhovne prirode. To je ono što mi jesmo, deo nas koji nas razlikuje od životinja.

    5. Ništa ne propustite. Idite gde god možete. Kupite kartu za sve događaje koje možete da priuštite. Iskusite sve što vam duša želi. Živite zdrav život, ako dobro živite dobro ćete i zarađivati. Sreća će se videti u vašim očima i čuti u vašem glasu, delovaćete magično.

    6. Vaša porodica i uži krug ljudi. Investirajte u njih i oni će investirati u vas. Inspirišite se međusobno i uvek vodite računa o detaljima. Ne postoji veća vrednost od porodične ljubavi. To su osobe koje će uvek biti tu za vas i koje će vam u teškim danima, bez obzira na sve, pružiti ruku. Njihova ljubav i energija vas prati svuda i događaji sa njima biće vam najlepše životne uspomene

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE