Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Trump bi da plati što manje poreza

    Milijarder Donald Trump, potencijalni kandidat republikanske stranke na američkim predsedničkim izborima, kaže kako se bori da plati što manji porez čime pojačava neizvesnost u vezi s objavljivanjem svoje poreske kartice.

    "Borim se kao nikad da platim što manje, prvo zato što sam poslovni čovjek i što se to tako radi", kazao je Trump za mrežu CBS i dodao: "Ne sviđa mi se kako naša vlada troši naš porez i rasipa naš novac".

    Pošto je demokrata Hillary Clinton u petak objavila zadnje podatke iz svoje imovinske kartice, što je običaj za potencijalne kandidate na predsedničkim izborima, Trump je rekao da će i on to učiniti, ali će to možda usloviti objavljivanjem elektronske pošte Hillary Clinton dok je bila na dužnosti državne sekretarke.

    >>>>Hillary i Bill: Za osam godina 140 miliona dolara

    Trump, koji se obogatio trgovinom nekretninama, još je jednom iskoristio svoju popularnost na američkoj televiziji i u novoj anketi dobio najveću podršku da postane kandidat republikanaca na predsedničkim izborima.

    Trump je u intervju za ABC ocenio da Barack Obama, prvi crni predsednik "nije ništa učinio" za crne Amerikance.

    Po anketi NBC News/Wall Street Journal, Trump je glavni kandidat za 19 odsto republikanaca, a prate ga guverner Wisconsina Scott Walker (15 odsto) i bivši guverner Floride Jeb Bush (14 odsto), uz marginu greške od 6 procentnih bodova.

    Očekuje se da će u četvrtak u Clevelandu Trump biti u centru pažnje među deset republikanskih kandidata u prvoj televizijskoj debati na Fox Newsu, u okviru predizbora republikanske stranke.

    Foto: Beta-AP

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE