Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Smela dugmad za manžetne

    Iako su dugmad za manžetne zamenjena običnim dugmićima ili drikerima, nekada su ona zaista predstavljala nešto posebno, a šta predstavljaju danas? Evo šta o tome piše jedan od najpoznatijih modnih sajtova Suit upp.

    Ovakva dugmad su bila odlika statusa i označavala su uspeh i nedostižnost. Srećom, muško oblačenje i stil doživljava preporod tako da su se ovi divni ukrasi za manžetne vratili u modu i postaju ponovo sve popularniji, a krase isključivo muškarce visokog stila.

    Dugmići za manžetne imaju jedinstvenu sposobnost da unesu blagu eleganciju svakoj odevnoj kombinaciji, bilo da je u pitanju formalni smoking ili funkcionalno poslovno odelo. Takođe, ukoliko muškarac želi da deluje prefinjeno i da pokaže da ima stila, mali sjaj na rukavima je savršen odbir.

    Iako ovaj aksesoar danas predstavlja isključivo ukras, pokazaće drugima da zaista vodite računa o sebi. Šezdesetih godina prošlog veka dugmad na manžetnama bila su luksuz kojem su se divili mnogi biznismeni od Madison Avenue do Wall Street-a. Kako bi zavredili pažnju partnera, poslovni ljudi su ukrasima na rukavima slali poruku šarma i sofisticiranosti. Dugmad za manžetne bila su smela, velika i najčešće zlatna ili srebrna.

    Ono što je najbitnije kada reč o manžetnama, žene ih prosto obožavaju. Muškarci koji ih nose deluju samouvereno, snažno i neodoljivo. Postoji mnogo vrsta ovih ukrasa od onih sa kamenjem, dijamantima, kristalima do različitih kombinacija plemenitih metala raznih šara i oblika.

    Foto: pixabay

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE