Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    U akciji `staro za novo` još dva Fiatova modela

    Kragujevački Fiat Chrysler Automobili Srbija odlučio je da još dva modela Fiatovih automobila ponudi po akcijskoj ceni za recikliranje starih vozila.

    Tako će Fiat 500 od sada moći da se kupi sa popustom od 3.700 evra, a Fiat Panda sa 1.300 evra popusta. Fiat je zadovoljan dosadašnjom akcijom reciklaže, koja je pored ekološke dala i poslovne rezultate.

    Domaći "Fiat 500L najprodavniji je automobil u Srbiji u posednja tri meseca od kako je reciklaža počela. Samo u avgustu prodaja popularnog novog Fiće skočila je za 20 odsto, a skoro 80 odsto kupovina se zasniva na reciklaži starih automobila, većinom Zastavinog programa.

    Recikažni centar u Železniku radi punom parom, a Fiat je razradio veliki broj kombinacija za kupce, pa tako nudi i beskamatni kredit sa učešćem od 30 odsto.

    "Posebna nova ponuda su automobili Fiat 500 i Fiat Panda, a njihove cene su snižene iako se ne proizvode u Srbiji. Na akcijsku cenu idu popusti od 750 evra za zamenu staro za novo, dok su za reciklažu popusti 1.500 evra za kupovinu Fiata 500, a Pande 1.000 evra.

    Sve subvenicije obezbedio je Fiat, a mi želimo da pomognemo kupcima i privredi Srbije, kaže komercijalni direktor FCA Srbija Umberto Iannuccelli.

    "Ova reciklaža pomaže ljudima da se otarase starih automobila koji su nebezbedni i da kupe potpuno novo ekološki ali i bezbednosno sigurno vozilo", napominje marketing menadžer FCA Boris Čučković.

    Ovu prodajnu akciju Fiat je sproveo u čitavoj zapadnoj Evropi i rezultati su odlični.

    Fiat Chrysler Automobili Srbija daju popuste i za celokupnu gamu Fiat, Chrysler i Alfa Romeo vozila. Popusti se kreću od 2.000 do 8.000 evra, u zavisnosti od modela, a odnose se na zamenu staro za novo.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE