Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Obavestite muškarce da su stigli novi jesenji trendovi

    Temperatura nam jasno pokazuje da je konačno na red došla jesen, a sa njom i novi modni stilovi. Ovo su stvari koje pripadnici jačeg pola moraju imati u svojem ormanu ove sezone.

    Drap boja

    Boja zaista može biti modni trend. Ove jeseni se savetuje da nabavite nekoliko stvari ove boje koje ćete mudro kombinovati cele sezone. Najbolje bi bilo da kupite neki džemper u ovoj boji ali nije loše ni da nabavite neki drap aksesoar koji ćete nositi uz teget i tamno braon.

    Rolke

    Ovo je veoma logična odluka kada je u pitanju hladnije vreme. Između ostalog odlikuje ljude visokog stila. Možete nositi vunene i končane rolke kao osnovno odelo ili možete nositi svilene i kašmirske rolke ispod sakoa.

    Aktovke

    Klasične aktovke savršeno odgovaraju odelu i poslovnom sastanku. Uvek ćete izgledati bitno, ugledno i poslovno uz akten tašnu. Postoji mnogo alternativa i drugih torbi koje nisu napravljene od kože i ne služe samo za dokumenta. Najčešće su to torbe za laptop koje pasiraju poznate marke.

    Karirane košulje

    Ovo je odličan način da oživite sezonsku paletu. Njih ima mnogo, različitih boja, kragni, linija i kombinacija. One su odličan odabir za svaki dan i da provedete ceo vikend u njima. Takođe možete naći košulje kojima je kare sitan i koje nisu toliko upadljive, a koje možete kombinovati sa džemperima i jaknama.

    High-tech aksesoar

    Jesen je pravo vreme da zanemarite letnji tehnološki pribor koje ste nosili. Novi modni trend su velike retro slušalice raznih boja. Odličan izbor su i maštovite torbe za tablete i laptopove u koje možete staviti i još po nešto.

    Vuneni i končani džemperi

    Džemperi su ove jeseni teži, deblji i sa više teksture čime daju dodatnu dimenziju i toplinu izgledu. Ovaj trend je došao u pravo vreme s obzirom na veoma hladne zime koje smo imali proteklih godina. Puloveri raznih dezena i tekstura su prava stvar za vas ove sezone.

    Foto: pixabay

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE