Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Vodeći modni brendovi već rezervisali svoje mesto u Shoping centru Rajićeva

    Tommy Hilfiger, Timberland, Fashion & Friends, Lui Jo, Scotch & Soda, Benetton, Max Mara, Superdry, CK underwear, Denimlab, Barbolini, Gant, Armani Jeans, Navigare, Marina Yachting, Trussardi Jeans, Cherutti, Henry Cotton’s i Đak Sport prvi su brendovi koji će biti zastupljeni u budućem Šoping Centru Rajićeva.

    Dve godine pre otvaranja vodeći modni brendovi već su rezervisali svoje mesto svesni činjenice da će Rajićeva biti novi centar mode u Beogradu. Pored kupovine, posetioci i gosti prestonice imaće priliku i da uživaju uz najraznovrsniju ponudu zabavnih i drugih sadržaja.

    U sastav budućeg Šoping centra Rajićeva, pored podzemnih nivoa za parkiranje, biće i 80 lokala na pet spratova, kao i supermarket, restorani i kafići. Jedini šoping centar u glavnoj pešaškoj zoni predstavlja izraelsku investiciju vrednu skoro 80 miliona evra, a zajedno sa hotelom koji je u planu, prostiraće se na 58.000 kvadratnih metara. Investitor ovog projekta je kompanija Ashtrom International, jedna od vodećih izraelskih kompanija u oblasti građevinarstva i upravljanja nekretninama, prepoznata po svojoj ekspertizi i iskustvu u celom svetu. Radovi na ovom objektu, kojima rukovodi kompanija ABD d.o.o, poslednjih godinu dana odvijaju se bez pauze, a otvaranje šoping centra planirano je na leto 2017. godine.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE