Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Umetnici, osvojite program u Berlinu

    Svake godine žiri na bira 20 međunarodno poznatih svetskih umetnika u oblasti filma, muzike i književnosti, za Berliner Künstlerprogramm. Obezbeđeni su stan, mesećna uplata za životne potrebe, radni prostor (studio) i sredstva za 12 meseci u Berlinu.

    Rok za slanje je 1. januar, a žiri će zasedati u proleće. Pored popunjenog formulara potreban je sledeći materijal:

    1. Pisci– publikacije (na nemačkom, engleskom ili francuskom jeziku) ne više od četiri, pet knjiga i recenzije. Rukopisi neće dolaziti u obzir.

    2. Kompozitori– dosadašnji rad, snimci (CD i DVD), video, publikacije ne više od tri, četiri, opis posla, fotografije i tako dalje. Ukoliko treba da se presluša određeni deo snimka, to treba da bude dodatno naznačeno.

    3. Reditelji– videotrake, DVD, skripte ali ne više od dva radna uzorka, po mogućstvu najnoviji radovi sa titlovima, sinopsis svakog filma i potrebno je označiti sve delove na koje je posebno potrebno obratiti pažnju.

    Svi materijali moraju biti jasno označeni i sadržati ime i prezime autora, kao i godinu nastanka. Iz ekonomskih razloga samo će se orginalni radovi vraćati. DAAD takođe ne preuzima odgovornost za materijale.

    Detaljnije o ovome na sledećem linku: http://www.heysuccess.com/opportunity/Artists-in-Berlin-Program-5382

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE