Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Vrhunski dizajn i brza intervencija u vašem poslovnom prostoru

    Pri renoviranju ili opremanju poslovnih prostora, izbor adekvatne podne obloge je jedna od ključnih odluka. Enterijer je od izuzetne važnosti za stvaranje odgovarajućeg radnog okruženja, koje će biti u skladu sa potrebama i imidžom kompanije i pozitivno uticati na produktivnost zaposlenih.

    Kada je zahtev vrhunski dizajn…

    Kancelarija Milanović inženjering u Kragujevcu je sinonim za ekskluzivnost i vrhunski kvalitet, pa je u skladu s tim bilo potrebno naći rešenje koje na prvi pogled odražava ove osobine. Istovremeno, renoviranje prostora podrazumebalo je oplemenjivanje kancelarije inovativnim modernim dizajnom.

    Kao odgovor na te zahteve, nametnuo se digitalno štampani parket iz kolekcije Tango, koji pomoću najnovije tehnologije pojačava prirodnu lepotu drveta. Zahvaljujući ovom principu postoji mogućnost mešanja i specijalni način nanošenja boje u kombinaciji sa bogatom strukturom, zbog čega je svaka daska unikatna i jedinstvena, a izbor parketa širok.

    Za kancelerije i stepenište, odabran je dezen Hrast Schwarzwald premazan Proteco Strong lakom koji obezbeđuje najjaču površinsku zaštitu na tržištu.

    Ovakvim izborom podnih obloga, kancelarija Milanović inženjering dobila je prostor koji odlikuje vrhunski kvalitet i jedinstven savremeni enterijer.

    Kada je potrebna brza intervencija…

    Kompaniji iz Beograda bila je potrebna brza i efikasna intervencija u iznajmljenom prostoru – potpuna promena ambijenta bez uklanjanja postojeće podne obloge i sa minimalnim ulaganjima.

    Kao rešenje odabran je Tarkett laminat, kolekcija Lamin’Art u Patchwork Latte dezenu koji je enterijeru dao savremen i minimalistički moderan izgled. Laminat se i ovde pokazao kao idealan „alat“ za stvaranje identiteta prostora, jer pruža mnogobrojne mogućnosti za izbor boja i stilova, jednostavan je, brz za instalaciju i održavanje i što je najvažnije pristupačan.

    Zahvaljujući Tarkett rešenjima, vizuelni identitet poslovnog prostora je u potpunosti promenjen, a uz to, ispoštovani su zahtevi i vlasnika prostora i investitora.

    Kakvi god da su Vaši specifični zahtevi, Tarkett rešenja su tu da pruže pravi odgovor i podršku u stvaranju zdravog, efikasnog i stimulativnog okruženja, sve u cilju zadovoljstva zaposlenih i uspešnog poslovanja.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE