Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Da li Hrvatska ima šta da ponudi velikim investitorima?

    Više od 200 govornika, više od 500 investicijskih projekata – ove godine 28. i 29. oktobra u Zagrebu. Ne propustite priliku da upoznate najvažnije ljude iz svijeta biznisa u regionu.

    Da li Hrvatska ima šta da ponudi velikim investitorima? Odgovor će se čuti prvog dana Rexpo 2015. na panelu o investicijama na kojem će govoriti i ministar pomorstva, prometa i infrastrukture u Vladi RH Siniša Hajdaš Dončić uz čelnike najvećih javnih preduzeća u prometnom sektoru.

    Poseban akcenat biće na aerodromima i planovima za sledeću nautičku sezonu, kao i na projektima početka gradnje dve železničke deonice koje su finansirane sredstvima EU u iznosu većem od 200 miliona evra.

    Na panelu o ulozi razvojnih i komercijalnih banaka u finansiranju razvojnih investicionih projekata govoriće Martina Jus, članica uprave HBOR-a, Anton Kovačev, predstavnik EIB-a u Hrvatskoj te Roko Tolić, glavni direktor Zračne luke Dubrovnik.

    Prvi dan sajma obeležiće i Rexpo Gala Party za sve učesnike sajma, koji će ponovno biti mesto za druženje i sklapanje novih poznanstava u neformalnoj atmosferi.

    Drugi dan sajma otvoriće panel „Što destinaciju čini privlačnom investitorima?“, a slede paneli o međusobnom odnosu razvoja projekata i gradova te rasprava o širokopojasnoj infrastrukturi na kojoj će pomoćnik ministra pomorstva, prometa i infrastrukture Dan Simonić s čelnicima Odašiljača i veza, Vipneta, Hrvatskog telekoma i Metroneta govoriti o modalitetima razvoja u Hrvatskoj.

    U 13:40 počinje Rexpo HTL Day, koji će i ove godine na tri panela predstaviti najznačajnije trendove u hotelskoj industriji i turizmu. Na Rexpo HTL Dayu tako će se govoriti o razvoju hotela u regionu, mega eventima kao multiplikatorima za turističku industriju i novim otvaranjima i preuzimanjima, a na kraju dana biće dodijeljena i nagrada REXPO Adriatic 2015 Best New Hotel Award za najbolji hotel u regiji.

    Prethodna tri izdanja sajma posetilo je više od 3.500 poslovnih ljudi iz 50-ak država, izložbeni prostor imalo je više od 250 kompanija i investicijskih destinacija, a na Rexpo Forumu sudelovalo je preko 200 stručnih govornika u okviru više od 50 konferencijskih panela. Na sajmu je predstavljeno više od 500 investicijskih projekata, a brojni kontakti započeti na sajmu rezultirali su uspjšnim poslovnim saradnjama.

    Ulaznice za sajam Rexpo dostupne su na internet stranici sajma www.rexpo.hr i putem sistema Entrio na stranici www.entrio.hr. Ceo program ovogodišnjeg Rexpo 2015 sajma možete videti OVDE

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE