Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    TOMA I KOLINDA DRUGI DEO: Hrvatska predsednica hoće na doktorske studije

    Očigledno da je susret sa predsednikom Tomislavom Nikolićem pozitivno uticao na hrvatsku predsednicu Kolindu Grabar Kitarović, pa je ona već danas bila na Fakultetu političkih znanosti i obavila intervju za upis na doktorske studije.  

    >>>> Tomislav Nikolić, master ekonomije i menadžmenta

    Kako navode hrvatski mediji Grabar Kitarović upisuje smer Međunarodnih odnosa, a studije traju tri godine odnosno šest semestara u punom radnom vremenu, odnosno pet godina za tzv "part-time" studente. Školarina iznosi 60 hiljada kuna (manje od 8 hiljada evra), a predsednica će uz obavezu vođenja države imati i obavezu dolaska na obavezna predavanja. 

    "Niti jedan zakon ne sprečava državne službenike da upisuju fakultetske programe na bilo kom nivou. U tom smislu Fakultet tretira gospođu Grabar Kitarović kao bilo kojeg drugog kandidata. Za nju vrede ista pravila upisa kao i za sve druge, odnosno, ona mora ispuniti iste kriterijume kao i svi ostali kandidati. Intervju s kandidatima jedan je od tih kriterijuma. Rezultati konkursa su javni i biće dostupni čim ih komisija obradi i donese konačnu odluku.", potvrdili su s Fakulteta političkih znanosti.

    Foto: YouTube

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE