Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Konkurs za 100 radnih mesta u Air Serbia

    Air Serbia biće domaćin dana zapošljavanja u dva najveća grada u Srbiji u okviru konkursa "Novi osmesi Air Serbia", a zainteresovani će u  Novom Sadu u subotu 28. novembra i u Beogradu u nedelju 6. decembra, moći da predaju svoje radne biografije, da se sastanu sa vodećim ljudima iz sektora za ljudske resurse Air Serbia i da postave pitanja u vezi sa ovom odgovornom profesijom.

    Dane Kondić, generalni direktor kompanije, je tim povodom najavio konkurs za kabinsko osoblje.

    “Cilj nam je da zaposlimo više od 100 novih članova kabinske posade, čime ćemo znatno doprineti kretanjima na tržištu rada u Srbiji, i očekujemo veoma veliki odziv tokom dana zapošljavanja”, rekao je Kondić.

    Članovi kabinske posade Air Serbia prolaze kroz vrhunski program obuke u oblastima bezbednosti i usluge na avionima tipa Erbas A319 i A320 u Akademiji za obuku u Abu Dabiju, prestonici UAE, gde su im obezbeđeni transport, uniforme i medicinsko osiguranje.

    Na poslednjim danima zapošljavanja u Beogradu, koji su održani u septembru ove godine, avio-kompanija je primila 2.100 prijava za radna mesta u kabinskoj posadi.

    Pre nego što dođu na dane zapošljavanja, potrebno je da se kandidati prijave putem interneta na sajtu http://www.airserbia.com/sr-RS/zaposlenje.

    Kako se navodi u saopštenju, za ovaj posao potrebna je najmanje diploma srednje škole,  odlično poznavanje engleskog jezika (prednost će se davati onima koji dobro govore još neki strani jezik), razvijene lične i komunikacione veštine, odlična lična prezentacija, stil i imidž, pozitivan stav sa prirodnom sposobnošću za pružanje odlične usluge i fleksibilnost i motivacija za rad uz zahtevan radni raspored. 

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE