Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Potpis krivotvoren, ali gde je izveštaj grafologa?

    Gradonačelnik Siniša Mali tvrdi da je bugarski grafolog, čije ime ne želi da otkrije, potvrdio ono što je još pre mesec dana rekao o potpisima njega kao direktora firmi sa Devičanskih ostrva, koje su kupile 24 stana na Crnom moru.

    Siniša Mali je prijavio bugarskoj policiji da je njegov potpis falsifikovan. Pravni tim Malog policiji je predao veštačenje bugarskog grafologa koji je utvrdio da se na ispravama nalaze krivotvoreni potpisi.

    "Prvo ću navesti i pokazati ovo rešenje iz 2015. godine, gde se jasno vidi da je rešenje potpisala ista osoba, jer je slovo i na kraju apsolutno identično. Ovo je apsolutni falsifikat", rekao je tada gradonačelnik.

    Siniša Mali za N1 kaže da je zbog falsifikovanih potpisa bugarskoj policiji podneta krivična prijava protiv N.N. počinioca, a veštačenje bugarskog grafologa poslato je Agenciji za borbu protiv korupcije koja ispituje da li je Siniša Mali u sukobu interesa, tačnije da li je istovremeno bio gradonačelnik i direktor of šor kompanija.

    Na pitanje dokle se stiglo u tom slučaju, iz Agencije poručuju da ne daju informacije o postupcima koji su u toku.

    U redakciji KRIK, gde je i pokrenuta priča o spornim poslovima sadašnjeg gradonačelnika, kažu da Malom ne mogu verovati na reč. Novinar KRIK Stevan Dojčinović kaže da želi da vidi nalaz grafologa. “Ovako mi nemamo ništa osim jedne izjave Siniše Malog”, smatra on.

    On dodaje i da ima ima još pitanja koja na koja gradonačelnik nije odgovorio, a ključno je za koga je Siniša Mali kupovao stanove u Bugarskoj.

    Foto: Beta

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE