Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Gde večeras kabinet Vlade vodi goste samita OEBS-a?

    U Beogradu je danas počela dvodnevna Ministarska konferencija OEBS. Kombank Arena je postala centar svetske politike, a mi smo se raspitali gde uveče izlaze ministri spoljnih poslova i zvaničnici.

    Iz beogradskih hotela stižu različite informacije, ali generalno kažu da su svi smeštajni kapaciteti popunjeni. Hoteli koji se nalaze u blizini same Arene navode da su mere bezbednosti povećane zbog konferencije OEBS, dok oni nešto udaljeniji kažu da je najveći broj rezervacija do sutra, a da će posle toga imati manje gostiju.

    U prilog tome da smo oduvek bili izuzetni domaćini govori činjenica da je u većini prestoničkih kafana i restorana za večeras rezervisano sve do poslednjeg mesta. Kao i uvek, epicentar dešavanja je Skadarlija. „Kao obično, imamo protokol za doček stranih gostiju iz sveta diplomatije. Za nas ovo nije ništa novo, jedino su mere bezbednosti povećane“, rekla je za BIZLife Milica, menadžer kultne kafane Tri šešira.

    Ipak, zvaničnici su gosti kabineta Vlade i ne biraju samostalno gde će izlaziti ali očigledno je odabir domaćina bio upoznavanje pravog duha starog Beograda. Restorani koji su nešto moderniji nisu toliko u žiži interesovanja dok su najpoznatija mesta okupljanja Beograđana tradicionalno glavna. Tako iz Madere navode da je u njihovom objektu veća gužva zbog zasedanja.

    Nadamo se da će naši gosti, kao i uvek, iz Srbije otići sa lepim uspomenama.

    Foto: Beta

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE