Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    ODLETELA UPRAVA: Vazura potvrdio ostavku celog UO

    Niko iz uprave Fudbalskog kluba Partizan tokom dana nije bio dostupan za komentar povodom eliminacije iz Lige Evropa i spekulacijama o ostavkama uprave i otkazu treneru Ljubinku Druloviću, javlja agencija Beta. Međutim, u međuvremenu, Vazura je potvrdio ostavku UO.

    Fudbaleri Partizana sinoć su eliminisani iz Lige Evropa, pošto su u Beogradu izgubili od Augsburga 1:3. Crno-beli su pred utakmicu poslednjeg kola bili u veoma dobroj situaciji za prolaz u šesnaestinu finala i pored boda i pobede, odgovarao im je čak i poraz od 0:2. Partizan je do 88. minuta gubio sa 1:2 i imao aktivan rezultat, ali je tada Bobadilja postigao gol i odveo svoj tim u drugu fazu Lige Evropa.

    Beogradski mediji su sinoć preneli da je uprava Partizana, pod pritiskom navijača, podnela ostavku, a da je trener Ljubinko Drulović podneo ostavku.

    Generalni direktor Partizana Miloš Vazura potvrdio je danas da je ceo Upravni odbor tog fudbalskog kluba podneo ostavku posle eliminacije ekipe iz Lige Evropa.

    "Kompletan Upravni odbor juče je podneo ostavku, a danas će to biti zavedeno. U roku od 30 dana biće Skupština kluba", rekao je kratko Vazura agenciji Beta.

    Odmah posle meča, trener Ljubinko Drulović nije se pojavio pred novinarima, a kako prenosi B92, kasnije se ispostavilo da je bio na sastanku sa sportskim direktorom Ivicom Ilievim. Međutim, na sastanku se nije raspravljalo o sigurnosti posla šefa stručnog štaba, već o tome šta može da se preduzme kako bi se ekipa 'podigla'.

    Drulović je sinoć kazao novinarima da će ostati do kraja sezone.

    Aktuelni šampion Srbije ne postiže dobre rezultate u Super ligi, pošto je u 20 kola pretrpeo šest poraza i zauzima četvrto mesto na tabeli sa 32 boda, 24 manje od vodeće Crvene zvezde.

    Foto: Beta

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE