Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Najbolji poslovni saveti 2015. godine: Šta poručuju Bill Gates, Richard Branson i drugi

    U godini koja je za nama, preneli smo vam mnoge poslovne i životne savete i citate, i to od uspešnih, bogatih i slavnih. Sada vam prenosimo najbolje citate 2015. godine, po mišljenju sajtova „Time“ i „Yahoo“.

    Šta bi trebalo da se uradi da siromašni osećaju poboljšanje mnogo brže? Potreban nam je napredak u tehnologiji i potrebno je da ga dostavimo ljudima kojima je najpotrebniji. Moramo da izbrišemo polnu razliku. Zemlje gde devojčice ne idu u školu i žene koje ne mogu da započnu svoj biznis biće nazadne. Bill Gates.

    Jedini način da preživite te duge sate jeste da volite to što radite. Treba da budete strastveni oko toga što radite, stvarate, i da verujete u uticaj koji će to imati na svet. Richard Branson.

    Da biste bili preduzetnik, morate da raširite što je moguće širu mrežu. Preuzimanje rizika je samo deo posla, i morate biti spremni na stvarnost a to je da većina vaših ideja neće uspeti. Nastavljajte sa elanom da će jednog dana, jedna od vaših ideja biti ostvarena i velika. Ian Bremmer.

    Nove generacije mogu biti izuzetno zahtevne kada je poslovno ispunjenje u pitanju, ali to nije loša stvar. Kompanije koje su u stanju da otkriju načine da zadovolje njihovu radoznalost i obezbede puteve za napredak – iako to ne znači uvek direktno napredovanje – imaće tu važnu lojalnost zaposlenih. Ryan Holmes.

    Tražim od svakog od vas, da se ponašate – neposlušno. Odbacite sistem. Borite se za ono što verujete. Sada je vreme za to. Vi ste jedini koji to mogu. Svet ste, kao nijedna druga generacija, dobili da biste ga kreirali po svojoj zamisli. Mark Ruffalo, glumac, govor studentima-diplomcima.

    Ne bežite od rizika, i isključite se za sve cinične kritike. Istorija retko doprinosi jednoj osobi, ali razmisli o tome, i nikad ne zaboravi šta bude kada se to desi. To možeš biti ti. To bi trebalo da budeš ti. To moraš biti ti. Tim Cook.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE