Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    ZA 200 MILIONA $: Playboy vila i Hugh Hefner doživotno

    Čuvena vila osnivača imperije Playboy, poznata po brojnim i raskošnim zabavama, prodaje se i to po ceni koja prevazilazi "bezobrazluke" koji prate istorijat ovog velelepnog zdanja, uz jedan nesvakidašnji uslov.

    Poznata vila Hugha Hefnera u Los Anđelesu prodaje se po ceni od fantastičnih 200 miliona dolara, koja je više nego duplo veća od procenjene. Naime, preduzeće Playboy odredilo je pomenutu cenu za vilu u luksuznoj četvrti Beverli Hils, iako stručnjaci za nekretnine smatraju da kuća vredi između 80 i 90 miliona dolara.

    Prema pisanjima američkih medija, suma od 200 miliona dolara je među najvećim ikada traženim za privatnu nekretninu u Sjedinjenim Američkim Državama.

    Kupci će biti u mogućnosti da posete kuću isve prostorije osim Hefnerove sobe, naveo je američki portal TMZ i dodao da je uslov kupcima da Hefner ostane u toj kući do smrti.

    Kuća je sagrađena u gotskom stilu 1927. godine i mnogi posetioci su rekli da nije u dobrom stanju. Hefner, rođen 1926. godine, osnivač je erotskog časopisa Playboy koji je prvi put štampan 1953. godine.

    Jedna od vragolija u Hefnerovom domu na prodaju: 

    Foto: twitter

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE