Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Indija za početnike – putovanje koje je preraslo u humanitarnu izložbu

    Bogata i koloritna kulturna baština Indije oduvek je privlačila brojne putnike, pa je tako opčinila i šestoro avanturista iz Srbije koji su je obišli u oktobru prošle godine. Nesvakidašnji prizori ujedno su i nadahnuli mlade putnike da fotografije koje su zabeležili tokom putovanja predstave na humanitarnoj izložbi koja će biti otvorena 18.januara u 19h u galeriji Studentskoh kulturnog centra.

    Iako imaju zavidan staž svetskih putnika, u Indiji su osetili odsustvo vremena i iskonsku pripadnost živog i neživog sveta jednom i univerzalnom. Povratkom u Srbiju putovanje ovih mladih ljudi nastavljeno je pokretanjem humanitarnog projekta „Indija za početnike“.„Podeli i budi human“ je ideja kojom su se vodili pri njegovom stvaranju. Žele da podele utiske o Indiji a ujedno i motivišu posetioce da pomognu najmlađima. Ukoliko kupite ‘komadić Indije’ na humanitarnoj izložbi koja je otvorena do 29. januara, donirate sredstva za aktivnosti Udruženja roditelja dece obolele od malignih bolesti „Zvončica“, pri Institutu za zaštitu zdravlja majke i deteta Srbije.

    Za one koji nisu u mogućnosti da se prošetaju do galerije Studentskog kulturnog centra, svoje donacije mogu ostvariti putem sajta Indija za početnike.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE