Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Naučite veštine dobrog življenja

    Jedna od najpoznatijih svetskih škola dobrog življenja u saradnji sa BIZLife-om organizuje nova predavanja, u samom srcu Beograda.

    Ova posebna institucija je posvećena razvoju emocionalne inteligencije uz pomoć kulture. Pored uspešnog poslovanja u svetskim metropolama kao što su London, Amsterdam, Berlin, Pariz, Istambul, Los Anđeles, Sidnej i drugim, uspešne lekcije o razumevanju života, svoje ličnosti, odnosa sa drugima i razloga postojanja, možete učiti i u Beogradu u okviru jedinstvenog iskustva posete predavanjima.

    The School of Life, koji već neko vreme uspešno posluje u Srbiji po londonskoj licenci, započinje novu sezonu inspirativnih predavanja o veštinama dobrog življenja. Zanimljivi predavači bave se raznim temama i zajedno sa vama pronalaze i ističu načine za prevazilaženje svakodnevnih životnih izazova i izgrađivanje kvalitetnog životnog stila.

    Vašu potragu  za ispunjenijim životom možete u svakom trenutku da upotpunite knjigama ove škole. Takođe, početne lekcije The School of Life možete da pogledate i na youtube kanalu.

    Neka inspirativni razgovori budu pravi način da završite naporan dan. The School of Life u saradnji sa BIZLife-om u februaru organizuje prvo predavanje nove sezone na novoj lokaciji u Knez Mihajlovoj 1.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE