Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    SAJAM TURIZMA: Rekordan broj izlagača, popusti i do 40 posto

    Na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, koji se održava od 18. do 21. februara na Beogradskom sajmu, predstaviće se više od 1.153 izlagača iz 55 zemalja.

    Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je na konfrenciji za novinare da će ove godine na sajmu biti predstavljen rekordan broj učesnika i dve nove zemlje – Namibija i Malezija.

    On je rekao da se ove godine očekuje 75.000 posetilaca i istakao da je ovo najveći sajam u jugistočnoj Evropi, a da spada u prvih sedam u Evropi. Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma turizma je Slovenija.

    Vršilac dužnosti direktora Turističke organizacije Srbije Marija Labović istakla je da će tema TOS na sajmu biti "Dunav, reke i jezera", a povodom obeležavanja jubileja 160 godina od rođenja Nikole Tesle na štandu će biti predstavljen i Teslin kutak.

    Pod sloganom "Gde još niste bili?" u šest izložbenih hala okupiće se najznačajnije turističke organizacije, agencije, turoperatori, hoteli, planinski centri, banje, jezera, gradovi, regije i zemlje sa svih kontinenata i ponuditi aranžmane za predstojeću turističku sezonu.

    Izlagači na Sajmu turizma i ove godine će posetiocima ponuditi niže cene i do 40 odsto. Istovremeno sa Sajmom turizma organizuju se još tri manifestacije – 12. Međunarodni sajam opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo HORECA, 7. Sajam vina BeoWine i 12. Sajam suvenira.

    Cena pojedinačne ulaznice je 300 dinara, a za grupne posete 200 dinara. Cena parkinga je 200 dinara na sat.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE