Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    NIS u saradnji sa Škodom predstavio program lojalnosti `Sa nama na putu`

    Prednosti novog programa lojalnosti „Sa nama na putu“ koji potrošačima prilikom kupovine na benzinskim stanicama NIS-a omogućava prikupljanje bonus poena i ostvarivanje ušteda, biće predstavljene u okviru saradnje NIS-a i generalnog uvoznika „Škode“ za Srbiju, „Auto kuće Čačak“, danas i sutra na Kopaoniku, na ski stazi „Krst“.

    Svi zainteresovani posetioci poznatog skijaškog centra imaće priliku da pokažu svoje veštine u stavljanju zimskih lanaca, postavljanju krovnog kofera, kao i u test vožnji sa čunjevima u automobilima marke „Škode“, a najbolje u svakoj od ovih kategorija očekuju prigodni pokloni koje su za ovu priliku obezbedili kompanija NIS i „Auto kuća Čačak“. Ovo je ujedno i prilika da se ljubitelji automobilizma koji ovog vikenda budu uživali u zimskim sportovima upoznaju sa prednostima korišćenja „Sa nama na putu“ kartice, kao i da se informišu na koji način mogu da pristupe novom NIS-ovom programu lojalnosti.

    Ovaj program pruža potrošačima mogućnost da sakupljaju bonus poene pri svakoj kupovini goriva, robe i usluga na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama, a sakupljeni bonus poeni mogu da se koriste za umanjenje računa na NIS-ovim maloprodajnim objektima.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE