Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Vučić predložio, Nikolić u petak raspisuje izbore

    Premijer Aleksandar Vučić uputio predlog predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću da raspusti Narodnu skupštinu i raspiše izbore, ističe se u saopštenju sa sednice Vlade.

    "Vlada Republike Srbije, u nepune dve godine, uspela je da spreči kolaps javnih finansija, da teškim ekonomskim reformama izvede zemlju iz recesije, kao i da otvori prva poglavlja na putu Srbije ka Evropskoj uniji. Srbija je danas i politički i ekonomski stabilna zemlja sa jasnim perspektivama napretka i prosperiteta."

    Sve te rezultate Vlada je uspela da postigne zahvaljujući poverenju građana i njihovom jedinstvu u podršci ostvarenju proklamovanih ciljeva Vlade, ističe se u saopštenju sa sednice Vlade.

    "Vlada smatra da je za obezbeđivanje evropskog životnog standarda i utvrđivanje jasnog i nedvosmislenog puta naše zemlje u budućnost potrebna nova snaga ujedinjene Srbije sa jasnim mandatom da se reforme završe i da omoguće našoj državi da bude na ulaznim vratima evropske porodice naroda."

    U skladu sa navedenim, Vlada predlaže predsedniku da raspusti Narodnu skupštinu i raspiše izbore za narodne poslanike, navedeno je u saopštenju.
    Predsednik Srbije Tomislav Nikolić sada ima na raspolaganju 72 sata da odluči da li će da raspusti Skupštinu i da raspiše nove izbore. Prema saznanjima RTS, Nikolić će izbore raspisati u petak u podne.

    Foto: Beta

    What's your reaction?

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE