Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Kostić nakon biznismena, ugostio decu

    Odmah nakon Kopaonik Biznis Foruma, u periodu od 10. do 13. marta MK Group je ugostila štićenike SOS Dečijeg sela u Kraljevu na Kopaoniku gde su se, pored besplatnog skijanja uz nadzor instruktora i škole skijanja, družili i sa predsednikom MK Group, Miodragom Kostićem.  

    ”Veoma mi je drago što smo nakon Beograda ugostili mlade iz SOS Dečijeg sela i na Kopaoniku. Puno mi je srce kada vidim dečije osmehe i ponosan sam što im period odrastanja možemo učiniti lepšim, lakšim i srećnijim. Odgovornost koju osećamo prema ovoj deci nije se završila izgradnjom i donacijom kuće SOS Dečijem selu”, izjavio je Miodrag Kostić, predsednik MK Group.

    Imajući u vidu da osamostaljivanje, postizanje ekonomske nezavisnosti i socijalna integracija predstavljaju ključan izazov za ove mlade ljude, organizovana im je i edukativna radionica na temu pisanja radne biografije, priprema za intervju, pronalazak budućeg posla i poslovna korespondencija.

    “Hvala od srca gospodinu Kostiću i svim dobrim ljudima iz MK Group koji nam već godinama pomažu. Ovde su nas baš lepo dočekali. Svaki dan nam je bio ispunjen zabavom i smehom, a neki od nas su po prvi put stali na skije i probali da kuglaju. Kopaonik ćemo pamtiti kao mesto gde smo doživeli puno lepih trenutaka.“ – rekla su deca iz Kuće za mlade.

    U popodnevnim satima, organizovane su dodatne aktivnosti kao što su čas kulinarstva u kuhinji hotela Angella, kuglanje, stoni tenis i plivanje u bazenu Hotela Grand.

    Krajem 2012. godine kompanija MK Group finansirala je izgradnju Kuće za mlade pri SOS Dečijem selu u Kraljevu, gde borave deca iz SOS Dečijeg sela nakon 15. godine života i gde se uz podršku edukatora, pripremaju za samostalan život.

    What's your reaction?

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE