Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    DRUGAČIJE I LEPE: 8 zvezda koje znaju da istinska sreća dolazi kad prihvatiš sebe

    Biti žena nije lako, ali biti žena u Holivudu još je teže. Stalnom pod budnim okom paparaca, pod pritiskom da uvek izgledaju lepo. Ali čak i najpoznatije i najlepše zvezde imaju svoje loše dane, podočnjake, celulit, bubuljice… Neke od selebritija odlučile su da progovore o stvarima koje pogađaju žene svuda, bilo da su poznate ili ne.

    Bright Side je izabrao osam inspirativnih žena koje su podigle glas za opšte dobro, inspirišu nas i pokazuju da su mnogo više od “lepih lica”.

    Ališa Kiz (Alicia Keys)
    Ališa Kiz, koja je uvek bila poznata po lepoti i neverovatnom glasu, odlučila je da je došlo vreme da voli i prihvati sebe baš takvom kakva je. Već smo pisali zbog čega je Ališa Kiz prestala da se šminka.

    Thinking about you and sending you love!!

    Фотографија корисника Alicia Keys (@aliciakeys) дана


    Počela je čak da voli i svoje strije, i koristi svaku priliku da pošalje poruku ženama da vole sebe.

    Ešli Grejem (Ashley Graham)
    Konačno, model koji deluje kao prava žena i koja nas ohrabruje da budemo ono što jesmo! Ešli je ponosna na svoje obline, i prvi je plus-size model koji se pojavio na koricama “Sports Illustrated”.

    #beautybeyondsize #bts #myswimbody

    Фотографија корисника A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) дана

    Medlin Stjuart (Madeline Stuart)
    Medlin Stjuart ima 19 godina, i nada se da će da promeniti kako društvo shvata lepotu. Ima Daunov sindrom, i ispunila je svoj san da postane model. Prošlog septembra hodala je modnom pistom na događaju “New York Fashion Week”.

    Dženifer Aniston (Jennifer Aniston)
    Materinstvo i brak i dalje se smatraju najbitnijim ostvarenjem žene. Ali, da li zaista treba da se udamo i imamo decu da bismo bile kompletne?

    Pisali smo i o snažnoj poruci Dženifer Aniston.


    Ema Votson (Emma Watson)
    Najpoznatija po ulozi u serijalu o Hariju Poteru, Ema radi mnogo na tome da feminizam stavi u glavne tokove. Ema je pre dve godine govorila o nejednakosti među polovima u sedištu Organizacije ujedinjenih nacija u Njujorku. U tom govoru, pozvala je sve muškarce i žene da se udruže kako bi postigli polnu jednakos. “Ako prestanemo da se određujemo po tome što nismo i počnemo da se definišemo onim što jesmo, svi ćemo biti slobodniji,” rekla je glumica.

    #Repost @oursharedshelf with @repostapp ・・・ July & August book – Hunger Makes Me A Modern Girl #carriebrownstein #ourSharedShelf

    Фотографија корисника Emma Watson (@emmawatson) дана

    Brian Rajs (Breanne Rice)
    Model Brian Rajs je otkrila da joj je kada je napunila 19 godina, dijagnostifikovan vitiligo, (relativno retko) oboljenje koje se manifestuje nedostatkom pigmenta, pa je koža na nekim mestima potpuno bela. Nakon više od decenije skrivanja pod šminkom, odlučila je da se pokaže u pravom svetlu, i hrabro pokazala svoje lice bez šminke celom svetu.

    Nisam mogla da se pogledam u ogledalo a da ne zaplačem i da se osetim neprivlačnom,” napisala je. “Ne dozvolite da vas okolnosti definišu, već ih iskoristite da biste postali bolji, da biste napredovali i da pomognete drugima. Volite sebe i sve svoje mane.


    Amandla Stenberg
    Možda znate ovu glumicu po ulozi hrabre Rue u “The Hunger Games”, ali sada je zauzela posebno mesto u Holivudu, nakon što se borila protiv rasizma, seksizma i homofobije. Ova devojka ima samo 18 godina i mnogo radi na tome da obrazuje svet o rasi i kulturnom prisvajanju. Stenberg govori o tome kako je biti crnkinja u ovom društvu i deli svoj ponos u predstavljanju svoje kulture i identiteta.

    BOY! (y’all haters corny with that illuminati mess)

    Фотографија корисника amandla (@amandlastenberg) дана


    Demi Lovato
    Biti žena koja je ponosna na svoje mane nije uvek bilo lako za Demi. Kao tinejdžerka, pevačica i glumica, borila se sa anoreksijom, zavisnošću od droge i depresijom. Danas je savršen uzor za sve mlade devojke koje takođe pate od sličnih problema.

    Scared of what I might say Cause I’m at the edge #BodySay

    Фотографија корисника Demi Lovato (@ddlovato) дана

    Izvor: BIZLIfe

    Foto: Instagram/Prinstcreen

    Piše: N.V.

    What's your reaction?

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE