Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Vučić: Gradske vlasti iza „fantomskog“ rušenja u Savamali

    Iza onoga što se dogodilo u Savamali stoje najviši organi gradske vlasti u Beogradu i oni će snositi svaku vrstu odgovornosti, izjavio je premijer Aleksandar Vučić.

    Vučić se novinarima obratio na konferenciji za novinare, za koju je najavljivano da bi tada trebalo da saopšti ko stoji iza noćnog rušenja bagerima i pod fantomkama u Hercegovačkoj ulici u naselju Savamala.

    „Važno je da građanima kažemo istinu, ključne su stvari istina i poverenje. Došao sam da govorim zbog običnih građana koji su iskreno bili zabrinuti zbog onoga što se dešavalo u toj noći.“

    Najviši organi gradske vlasti u Beogradu stoje iza rušenja u Savamali i oni će snositi odgovornost. Siguran sam da njihov motiv nije bio loš, čistili su, čisteći nešto od kriminalaca koji su zloupotrebili taj deo, ali to ne sme tako da se radi, naveo je Vučić.

    Dodao je da su pojedinci govorili da su ljude tukli te noći, što, kako navodi, nije istina. Rekao je da će nadležni organi reagovati, a da je na njima da li će to biti za tri, četiri ili pet dana.

    Na pitanje novinara da li to znači da više nema poverenja u gradonačelnika Sinišu Malog, Vučić je naglasio, iako nije govorio o ličnostima, da ne poznaje gradonačelnika koji je uradio toliko za Beograd kao Mali.

    Potom je nabrojao sve uspehe i rezultate Siniše Malog kao gradonačelnika srpske prestonice…

    Izvor: BIZLife, N1

    What's your reaction?

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE