Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Hit na eBay-u: Tegla sa kišom koja je padala na dan kada je umro Prins

    Ikone svetske scene postaju očigledno još veći fenomen nakon iznenadne smrti, a od toga svi pokušavaju da profitiraju. Pregledi pesama i snimaka na internetu dostižu nezapamćene visine, pojavljuju se glasine i pikanterije iz života preminulih koje niko do tada nije znao, a profili društvenih mreža preplavljeni su fotografijama pokojnika.

    To su sve igre velikih brojeva i od toga najviše profitiraju ’veliki igrači’. Ipak, izgleda da su i ’obični smrtnici’ počeli da pronalaze svoje mesto pod Suncem smrti, te su i sami ušli na veliko svetsko tržište ito ni manje, ni više nego putem eBay-a.

    Među najorginalnijim ’proizvodima’ našla se i tegla u kojoj je, kako se navodi u opisu, kiša koja je padala na dan kada je umro legendarni pevač Prins. Njegova smrt potresla je široku javnost ali nije dala omesti ovog kreativnog prodavca.

    Tegla je, naravno, nazvana Purple Rain. Prodavać pod imenom ’ dancingdave04’ naveo je da je kišnica sakupljena ispred studija u kojem je pevač umro. Iako, prema vremenskoj prognozi, u Mineapolisu nije padala kiša tog dana, navodi Metro.

    Početna cena bila je neverovatnih 100 dolara!

    https://www.youtube.com/watch?v=EsRUAoUvP10

    [preporucene_vesti ids=“62967″]

    Izvor: BIZLife

    Foto: printscreen

    Piše: D. Grujičić

    What's your reaction?

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE