Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Ističe rok za prijavu projekata u okviru programa „Zajednici zajedno“

    Konkurs za prijavu projekata u okviru NIS-ovog programa «Zajednici zajedno» traje do 21. juna 2016. godine.

    Sve zainteresovane neprofitne organizacije i institucije iz 11 gradova i opština u Srbiji u kojima NIS posluje – Beograd, Novi Sad, Čačak, Niš, Pančevo, Zrenjanin, Kikinda, Kanjiža, Srbobran, Žitište i Novi Bečej, mogu da konkurišu sa projektima iz oblasti kulture, nauke, sporta, zaštite životne sredine i pomoći socijalno ugroženim grupama.

    Ove godine je NIS za projekte lokalnih zajednica izdvojio više od 110 miliona dinara, a o njihovom izboru odlučivaće komisija, koju čine predstavnici NIS-a, lokalnih samouprava, kao i ugledne ličnosti iz lokalnih zajednica.

    NIS već osmu godinu zaredom pomaže gradove i opštine kroz program „Zajednici zajedno“ i na ovaj način kompanija želi da učvrsti partnerske odnose sa lokalnim samoupravama u kojima posluje širom Srbije. Do sada je podržano oko 760 projekata i time pomognut razvoj lokalnih zajednica.

    Rezultati konkursa biće objavljeni do 22. avgusta 2016. godine, a svi uslovi i propozicije javnog konkursa mogu se naći na sajtu www.zajednicizajedno.nis.eu.

    Izvor: BIZLife

    What's your reaction?

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE