Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    IZJAVA DANA: Kad će da shvati?

    Proglašavati istinu i kritiku za laž pogubno je za slobodu izražavanja, državu, društvo u celini. Još je opasnije, u politički raspolućenoj Srbiji, praviti svojevrsne spiskove kritički nastrojenih novinara i novinarki. Izložba ‘Necenzurisane laži’‚ je ogledalo vlasti, a ne nas, eksponata. Ubeđeni smo, da svako od nas na svoj način doprinosi demokratskom razvoju Srbije i to ćemo i ubuduće činiti. Bilo bi korisno kada bi to konačno shvatio i Aleksandar Vučić, zbog sebe, zbog novinara i novinarki, zbog građana Srbije„,

    navodi se u otvorenom pismu povodom izložbe „Necenzurisane laži“  koje su potpisali Predrag Koraksić Corax, Dušan Petričić, Dušan Mašić, Olja Bećković, Dragoljub Draža Petrović, Nikola Tomić, Žarko Jokanović, Vukašin Obradović, Tanja Jordović, Slaviša Lekić, Slobodan Georgijev, Marko Somborac i Branko Čečen.

    What's your reaction?

    Komentari

    • jasna

      Srbija više nije raspolućena, već totalitarna država. Nije slobodna i ima vodju kojem je narod dao većinsku podršku da radi šta hoće, jer on drugačije i ne ume, a to su gradjani znali. Gradjani su izabrani sve ovo što se dešava i sada trpe svi. Teška i duga će biti ponovna borba za slobodu i bolji život u Srbiji.

    • Mirjana

      Ne razumem gde je cenzura, a gde autocenzura? Za koji ga deo optužujete? Bez uvrede i na Vas gledam kao na režimske novinare, samo što Vaš režim nije trenutno na vlasti. Da ste njima lojalni, to bi bilo lepo. Obzirom da predstavljate drugu garnituru koja bi da dođe na vlast, ponovo, cenim da ni njima nije loše, čim imaju da plate Vašu lojalnost. Na kakve zaključke treba da naiđe aktuelan vožd, nemam pojma, ali evo mojih.

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE