Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    IZJAVA DANA: Moj otkaz u režiji „vlasnika sa zlatnom akcijom“

    Moj otkaz su potpisale direktorke, ali mislim da sam otkaz dobila od Aleksandra Vučića. Nije fer da svaljujem odgovornost za nezakonit otkaz na direktorke. Ovo je potez vlasnika, i to onog koji ima zlatnu akciju. Zato bih rekla da iza mog otkaza stoji državni vlasnik, odnosno Aleksandar Vučić.

    Ljiljana Smajlović, bivša glavna i odgovorna urednica Politike

    Izvor: Nedeljnik

    What's your reaction?

    Komentari

    • samoj

      znači da mu više netrebaš a baš si se trudila

    • Božidar Žakula

      Otkako je g-đa Smajlović napustila "Politiku", prestao sam da kupujem novine koje od prvog broja, u mojoj porodici, čita već četvrta generacija. Ne znam koliko se "vlasnik zlatne akcije" zbog toga potresao, ali sam siguran da ovo što radi neće na dobro izaći. Uporno nipodaštava volju i snagu naroda koji će kad-tad prepoznati da je izigran i prevaren. Tužno je da su vrsni novinari poput g-đe Smajlović onemogućeni u plemenitoj nameri da narodu otvore oči pre nego što bude kasno.

    • jasna

      Upravo tako "Pre nego što bude kasno". Bojim se da su nam odbrojani dani, da smo imali šansu posle 2000-te, da je narod ponovo izneveren, da ovde stalno mora da se smenjuju KURTA I MURTA, da ovaj narod više nema snage za medjusobnu borbu imedju "naših" i "njihovih", imedju "žutih" i "crnih", "crvenih", "plavih" i drugih boja. Mladi su se opredelili da odu odavde i Srbija će biti stara država umirućeg naroda. Ne čudi me smena, jer svi znaju ko je Vučić i svi se utrkuju da mu služe.

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE